lauantai 14. maaliskuuta 2015

hyvää synttäriä blogi

blaaaaaaaaaaa

ensimmäisessä postauksessani jaoin teille nolon kuvan, jossa olen hautautunut ylisuureen villapaitaan ja kurkin kameraan muovisten imago hipsterlasien takaa. 2012 vuoden veera ei ollutkaan ihan niin siisti tyyppi kuin luuli olevansa.

blogi on muuttunut aika paljon alkuajoista. myös muoviset hipsterlasit ovat pysyneet piilossa kaapissa kaiken muun roinan keskellä. vanhoja postauksia selaillessa tuntuu että olen itsekin aivan eri ihminen kuin kolme vuotta sitten, mutta ainakin muutama juttu on pysynyt samana:
 • mun photoshop taidot rajoittuu vieläkin miljoonan layerin kasaamiseen päällekkäin.
 • rakastan harry potteria ja peter parkeria ihan yhtä paljon kuin ennenkin, en vain enää julista asiaa ihan joka postauksessa. kyllä te tiedätte.
 • pidän yhä poikabändeistä ja syksystä
 • hommaan itselleni paikan eturivistä melkein kaikilla keikoilla
 • otsikkojen keksiminen postauksiin on ihan yhtä vaikeaa kuin kolme vuotta sittenkin
 • en vieläkään usko isoihin alkukirjaimiin
 • käytän kesäisin samoja kukikkaita housuja kuin tässäkin postauksessa ja hiukseni ovat yhä pörröiset
mun blogilla ei ole vieläkään oikein mitään pointtia, mutta ihan hyvä näin. oli vaihe, jolloin melkein hautasin bloggaamisen kokonaan, mutta onneksi en tehnyt sitä.
tykkään olla täällä.
ja teitä on kertynyt kolmen hauskan vuoden aikana aika monta. kiitos. olette kaikki ihania.

4 kommenttia:

 1. oot edelleen yhtä uncool ku ekassa postauksessa, älä huoli, mikään ei oo muuttunu :-----) NO EI pusuja ja onnee!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Maria sUN KOMMENTIT ON AINA NIIN ISO ILO <//33

   Poista
 2. hei, mut onko millään blogilla oikeestaan mitään pointtia! tai siis alun perin kai jokainen perustaa blogin lähinnä omaks huviks (tai no ehkä joku haluaa ilmasta kamaa en tiedä) mutta anyways mitä tänne alun perin tulin sanomaan niin sun blogi on ihana eikä se haittaa ettei sillä oo mitään pointtia ja öö, jatka samaan malliin :--D

  P.S. musta on ihanaa että joku vaikuttaa noin coolilta ja kuuntelee poikabändejä, tulee sellanen fiilis että mullakin on toivoo hehehs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos PALJON!!!❤️ (poikabändit on aina ok....shh)) ja joo, sitä meinasin myös itsekin että munhan tämä on ja ei tämä blogi varmaan tarvitsekkaan mitään pointtia, jatkan siis samaan malliin!!

   Poista