torstai 26. helmikuuta 2015

pieniä iloja

unnamed (3)unnamed (5)unnamed (4)

elämä on tuntunut painavalta viimeaikoina.
mutta haluan kertoa asioista jotka ovat saaneet hymyilemään.

koulukaverit kertoivat tehneensä ihanuuslistan, eli listan elämän pienistä iloista. luennolle kiirehtiessäni kuulin kun he huikkasivat "siinä se meidän pieni ihanuus menee!" ihanuuslistalla oleminen tuntuu kivalta.

tapasin eilen yöllä sinisilmäisen pojan joka keitti minulle kahvia itsejauhamistaan kahvipavuista, kuunteli bob dylania ja kertoi lauluista jotka saavat itkemään. hän oli suloinen

menin tänään ensimmäistä kertaa kahvilaan, jonka pienien, pölyisten ikkunoiden läpi olen ohi kävellessäni aina yrittänyt kurkia sisään ja miettinyt millaisia ihmisiä sieltä löytää. join piristävää teetä, kaverit kertoivat noloja tarinoitaan ja naurattivat. kahvilan nurkassa oli sänky (tai sohva. se ja sama) johon olisin voinut jäädä koko päiväksi. minulle hymyiltiin ja kerrottiin että hiukseni muistuttavat jostakin 70- luvun rokkitähdestä. siistiä.

ihmiset osaavat olla aika ihastuttavia.

nyt haluaisin vain nukkumaan. kaverit eivät antaneet lupaa sulkea silmiä kiireisen kahvilan pikkunurkkauksessa. tyhmät.

10 kommenttia:

 1. Oi tuo kahvila on mun henkilökohtainen lemppari! Siellä on niin ihana tunnelma ja mukava henkilökunta, lisäksi tosi edulliset hinnat <3
  Kannattaa maistaa jotain niistä "toasteista", siellä on esimerkiksi, leipiä, joiden välissä on twix ja se tarjoillaan sipsien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ymmärrä miksen oo piipahtanut tuolla aiemmin!! ja hämmennyin kuinka paljon tuolla on eri kahveja yms muuta kivaa, taisin löytää uuden kantiskahvilan heh hee. en ehkä twix toastia uskalla ihan vielä kokeilla...mutta kuolattiin kyllä kavereiden kanssa sitä toast listaa, ehkä ens kerralla!!

   Poista
 2. toi kahvila vaikuttaa tosi symppikseltä, sohvasänky ja kaikki!! en oo ikinä saanut kahvilassa teetä tollasesta pienestä pannuasiasta :-( tosin en kyllä usein ota edes teetä.... ja ihana sinä ja pitkät koivet ja tuo huppari josta oon vähän kade, se on niin kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkään en oo ikinä saanut teetä noin kivasta pannujutusta olin innoissani! ja kuva luo illuusion pitkistä koivista mun koipeni on oikeasti erittäin lyhyet hehe ja kiitos tää on ollut ehkä paras ostos pitkään aikaan...niin comfy

   Poista
 3. what what mikä kahvila tää on!! haluun kans teetä tollasesta pannuasiasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on se pieni tea & coffee lounge kauppakadulla heti niiden ekojen liikennevalojen jälkeen kun kävelee yliopistolta keskustaan...tää oli hurjan kiva äääh!!

   Poista
 4. Voi mikä pieni ilo olet itsekin. Sinisilmä kuulostaa oikein oivalta ja kahvila myös!

  VastaaPoista
 5. sä oot munki ihanuuslistalla top 10. koska luv u.

  VastaaPoista