perjantai 6. helmikuuta 2015

52 lists

hauska fakta meitsistä: rakastan listoja

törmäsin kerran internetin syövereissä  (tarkemmin sanottuna täällä) 52. lists haasteeseen. haasteen ideana on siis kirjoittaa yksi lista vuoden jokaisena viikkona. alkuperäisen version haasteen aiheet ei kaikki aivan iskeneet muhun, joten tein tästä vähän oman versioni. katsotaan jaksanko oikeasti listata näitä kaikkia asioita, mutta ideana tämä kuulostaa mun mielestä tosi hauskalta.
jos tulee lisää kivoja listaideoita mieleen niin kertokaa mullekin

tämä olisi ehkä pitänyt postata heti vuoden alussa, mutta 52 listaidean keksiminen oli haastavampaa mitä luulin, niin postaan tämän vasta nyt. onneksi on vasta viides (vai kuudes?) viikko menossa niin peli ei ole ihan vielä menetetty.


LISTAAA

tässä pieni kurkkaus mun kahden ensimmäisen viikon listauksiin.

paikat, joissa haluaisin viettää yön:
haluan nukkua joskus lämpimänä kesänä hiekkarannalla ja herätä aamulla takkutukkaisena aaltojen liplatukseen. haluan joskus myös viettää huonosti nukutun yön parkkipaikalla auton takakontissa ystävän vieressä. haluaisin myös että joku rakentaisi mulle puumajan että voisin nukkua siellä.

unelmakodista taas löytyisi ainakin iso kylpyamme, musta kissa nimeltä severus, suuri kirjahylly joka olisi täynnä kirjoja joita en ole ehtinyt lukea, ikkunalaudat kliseiseen istuskeluun, suuri pehmeä sänky niinkuin kaikilla on elokuvissa ja vinyylisoitin, jota osaisin käyttää (ei siis sellainen niinkuin mun iskällä)


4 kommenttia:

 1. aivan ihana! lista listoista on jotain niin täydellistä, otan ehdottomasti käyttöön!

  VastaaPoista
 2. täällä kans yksi listojen rakastaja! tosi kiva idea tämmönen :-) tarvii muistaa, kun seuraavan kerran vuosi vaihtuu, että jos lähtis silloin kans toteuttaan tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä että riittääkö mun listainnostus ihan tähän mutta toivottavasti!! ja jee kiva jos tykkäsit, harmittaa vähän kun en saanut aikaseksi postata tätä heti alkuvuodesta mutta whatEVS

   Poista