torstai 22. tammikuuta 2015

you opiate this hazy head of mine

DSC_0879mDSC_0906mDSC_0909m

tänään heräsin pitkästä aikaa aamuvaloon ja se hymyilytti.
(aamuvalo saattoi toki johtua siitä että nousin sängystä melkoisen myöhään.)

talvi on niin kaunis mutta mulla on ollut kesää ikävä siitä asti kun se laski puiden taakse.
jos värittää puut, unohtaa tuulen joka viiltää hiukset, leikkii että kylmyys ei imaise puhelimen akkua tyhjäksi sekunnissa eikä kuuntele kun pakkanen huutaa jalkojen alla niin ehkä voisi olla kesä. mutta lomamatkan suunnitteleminen kavereiden kanssa lämmittää melkein 20 asteen pakkasessakin.

tuntuu että viime vuoden tammikuu toistaa itseään. kalenteri näyttää ihan yhtä tyhjältä. hämyiset ajatukset pääsykoekirjoista ja tulevaisuudensuunnitelmista alkaa hiipiä takaisin. timehop- app muistutti ystävällisesti että tänä päivänä tasan vuosi sitten ostin ryhmäliikuntakortin ja yritin aloittaa terveellisyyden. niinpä tein saman myös tänään. katsotaan miten sujuu.

mitä kuuluu rakkaat lukijat

2 kommenttia:

  1. niin kivoja kuvia oi että!!!!! ja tunnelmat aika samat, talvi on ihan ok ulkonäöllisesti ja sen kestää kun istuu sisällä ja vaan kattelee sitä talvimaisemaa tai ignooraa kylmyyden ja uppoo haaveisiin vihreydestä ja etelän lämmöstä tai ihan vaan suomenkin kesästä.

    VastaaPoista
  2. niimpä!! toisaalta tuntuu ärsyttävän että elämä loppuu kun kesä loppuu ja alkaa kun kesä alkaa koska eihän sen nyt ihan niin pitäis mennä....mutta en voi mitään rakastan vain kesää

    VastaaPoista