perjantai 7. marraskuuta 2014

veeran nolo videopostaus osa 3.jostain syystä kuvaan videoita aina kun mulla on erittäin tylsää. ja silloin kun mun kamerasta on akku loppu. joten kuvaan puhelimella. ja laatu on sen mukainen. tässä ei nyt ollut taas mitään järkeä mutta ainakin näätte kuinka söpö kissa mulla on.

(yritin peittää ton kohinan jollain hienolla ukulele taustamusiikilla mutta mutisen liikaa ja mun höpinä peittyi sen kaiken alle. sigh, koittakaa kestää)

miks oon tämmöne

4 kommenttia:

  1. mun sisko osti meille kans 3 kentälle liput sillo jostain ennakosta kun ei tajunnu että kyl niitä 1 ja 2 tulee vielä myöhemmin myyntiin lolz. mut sama se koska itteä ahistais olla siellä ihan edessä koska se tunku on vaan niin kauheeta. oltiin joskus musessa ihan eturivissä, ja hyy se oli aika karseeta alussa... aattelin siis olla coolina siel takana sillee moi (oikeesti vaan kiljun ja pompin, mut uskottelen itelleni vielä tässä vaiheessa muuta hehe :--D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin siinä presalessa ja vähän mokailin siinä..........olin katsoon 1d köpiksessä kesällä ja olin jossain kolmosrivissä ja ei oikeesti edes ollut niin paha!! toisaalta sit mun kaverit oli ruotsissa eturivissä ja on kertonu sielt kivoja kauhutarinoita.........mut mun keikalla oli ainakin hauskaa!! ja haha olin kans musen olympiastadionkeikalla eturivissä ja mun muistaakseni seki meni ihan hyvin tai meidän kohdalla ei ollu ainakaan hirveesti painetta tai mitään. toivottavastu tuollakin on kivaa oon innoissani!

      Poista