maanantai 30. kesäkuuta 2014

It was summer when I saw your face but like a teenage runaway

eee2929 eeee1 ee44
mun eka omatekemä kukkaseppele ikinä. ja sen huomaa


(tää biisi on ollut taas niin mun summer jam muutaman viimesen viikon aikana)

vähän masentaa kun kaiken kivan matkailun jälkeen vietän päivät taas myymässä kukkia enkä voi mennä katsomaan uutta musikaalia joka ilta tai kierrellä köpiksen ihanassa satamassa tai lontoon sohon öisillä kaduilla jotka näyttää aina olevan täynnä elämää. ja tällä hetkellä eniten on ikävä aurinkoa ja plus kahtakymmentä astetta. vähäniinkuin junassa mun vieressä istuva vaihtari kysyi "is the summer here always so.....shIT??"

postailen ehkä köpis ja lontookuvia myöhemmin! vaikka okei, "matkailukuvat" mun puhelimessa koostuu varmaan 90 prosenttisesti heilahtaneista harry styles kuvista keikalta. eh.

ja hei ruisrock viikonloppuna (jee) ja mulla ei oo yöpaikkaa (boo hoo). olin taas hidas ja koulumajoitus myi loppuun. saanko tulla jonkun pihalle telttailemaan ettei tarvii mennä yksin leirintäalueelle

2 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on vaa nii ihana! Jotenki aina ku lukee ni tulee sellanen kiva fiilis tai sellanen jännä lämmin olo sisälle haha :D Olin niin surulline ku pidit tauon ja tuli kauhee ikävä sun postauksii! Oon saanu sult myös kauheesti tosi hyvii leffa ja sarjasuosituksii! Ja sit sun tyyliki on jotenki tosi inspiroiva ja voisin mielelläni ottaa sun vaatekaapin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mitä!!! huomasin vasta nyt etten ole ikinä vastannut tähän!! et varmaan enää ikinä eksy tänne postaukseen ainakaan lukemaan kommentteja mutta hei. kiitos ihanasta kommentista. se piristää vielä maaliskuussa 2015:kin
   anteeksi viivästyksestä♥

   Poista