keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

tiistai kuvina

lmaooo
heräsin jopa ennen mun herätyskelloa, mikä on aika epänormaalia. varsinkin kasin aamuna???? mutta valoon ja kevääseen ja auringonpaisteeseen on ihan hauska herätä eikö niin.
söin taas aamupalaa sängyssä, taustamusana aaron tveitin the radio in my head levy (kuuntelen oikeesti välillä muutakin kuin vaan broadwaylauluja!!! i swear!!) ja toivoin etten hirveesti ainakaan läikytä teetä valkoisille lakanoille


lmaoaoa
for the first time in forever olin ajoissa ranskantunnilla. vaikka okei, melkein myöhästyin koska piti poseerata peilille ensin, ja yritin kotona vielä katsoa uusimman jakson submissions only:stä viidessä minuutissa, mutta ehdin kuitenkin!! jee!!
oon myös meidän koulun värikkäin pukeutuja. oon oikeesti varmaan kaksi viime kuukautta pukeutunut taas vain pelkkään mustaan ja alkaa jo vähän muakin ärsyttää. vaikka black is always cool. ja eilen mulla oli sentään jotain valkoista, hehe.


lmao4
mun koulupäivä olikin sitten siinä....kasista kymppiin. ah yliopisto on ihanaa. ainakin humanistikirjallisuudenopiskelijalla.


lmao11
mun piti oikeesti mennä vain ostamaan carlingsista uudet farkut koska hajotin taas yhden parin, mutta päädyin posettamaan h&m:n pukkariin. ja jouduin sitten ostamaan vielä yhden paidan. didn't mean to.

lmaoooo
mun piti lukea keskiviikon lukupiiriä varten kafkan oikeusjuttu ja ugh tän kanssa menikin muutama tunti. koska olin taas hienosti aikataulussa niin mulla oli vielä jotain 200 sivua jäljellä eilen ja tää ei ollut ihan mitään mun lempiluettavaa. ja jouduin ehkä vähän turvautumaan wikipedian juonitiivistyksiin 8) tän jälkeen avaan taas mun rakkaat pääsykoekirjani ja paneudun niihin ♥

lmao2
jee, jugurttia jumpan jälkeen. oon muuten ruvennut kuntoilemaan mikä on aika hassua koska tavallisesti makaan sängyssä läppärin kanssa 98% mun vapaa-ajasta ja käyn ehkä tunnin välein täyttämässä teekupin mutta oon joulun jälkeen pakottanut itseni lenkille ja yliopistoliikuntaan yms ja hei! tää on ihan kivaa!
lmaowe3
loppuillan katoin buffy vampyyrintappajaa koska a) kaveri pakotti mut katsomaan tätä b) koska joss whedonin sarja ja kaikki mitä joss whedon tekee on tietenkin amazing. ja c) koska tää sarja on oikeesti superhyvä ja miksen katsonut tätä aikaisemmin???? katoin myös vähän agents of shields koska oon taas jäänyt jälkeen kaikista tv- sarjoista mitä seuraan ja yritän epätoivoisesti päästä takaisin mukaan.
ja sitten taisin mennä nukkumaan, yay

(en yleensä tee tän tyylisiä postauksia mutta koska ei ollut muutakaan kuvattavaa tai inspistä tai mitään niin here i go. hope u like it!!)

5 kommenttia:

 1. Oo ihana postaus!!! Ja toi kirja… <3

  VastaaPoista
 2. mihin sä oot hakemassa opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haen helsinkiin journalistiikkaa ja samaa myös tampereelle kun oli sama pääsykoekirjakin 8)

   Poista
 3. Hei tää oli tosi kiva postaus!! Taidan itekki tehä joku päivä :-)

  VastaaPoista