maanantai 23. joulukuuta 2013

“Whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.”

en oo nörtteillyt täällä hetkeen niin oh bloody hell here we go(veera's wizard wheezes)

ää, nytkun en oo blogaillut koko vuonna, niin mulle on kasaantunut paljon kuvia että en oikein tiedä milloin ne laittaa tänne ja tuntuu oudolta blogailla niistä kuukausia myöhässä.
anyway, tässä teille kamulit "pikku" potterpläjäys niinku kuvista näkyy :-) postailin jo aikaisemmin lontookuvia, mutta laitoin nää kuvat kunniapaikalle omaan postaukseen. warner bros studio tour oli oikeestaan se syy miksi me lähettiin lontooseen ja oh god, se oli niin sen kaiken arvoinen ja meiltä kolmelta meni about neljä tuntia kiertää tää koko tour läpi ja ellei olis pitänyt kiiruhtaa bussiin oltais me varmaan saatu kulutettua tuolla viel muutama neljä tuntia lisää..
pähkäilen tässä että mitä kaikkea kertoisin teille mutta oon vieläkin aika sanaton. noi lavasteet on vaan niin upeat ja kun huomaa ne kaikki yksityiskohdat mitä sieltä löytyy niin wow. en osaa kuvailla sitä tunnetta kun katsoo tylypahkan pienoismallia (pienoismalli tuntuu hassulta sanalta kun se on niin ISO) tai kun kävelet viistokujalla tai kun suuren salin ovet aukeaa ja kävelet sisään kyyneleet silmissä ja pussaat sun kahden kaverin kanssa sitä lattiaa...

annan kuvien puhua mun puolesta!
( ja jos oot menosa tonne niin säästä rahaa....sitä menee..paljon...)

1 kommentti:

  1. toi olis niin dream come true-kokemus että voisin vaikka itkeä! ihan huikeeta että oot päässy tuolla käymään!! :-)

    VastaaPoista