torstai 27. kesäkuuta 2013

LONDON!!

MOIKKA, en palannut ihan samana yönä niinku viime postauksessa lupailin mutta here i am!!
Anyway, oltiin toukokuun alussa Vilman ja Venlan kanssa Lontoossa ja OLI SUPERIHANAA. Se, et pääsisin Lontooseen on ollu mun unelma oikeestaan niin kauan kun muistan ja se et pääsin sinne nyt viel Venlan ja Vilman kaa oli ihan täydellistä.

IMG_1313h DSC_0734 (2)h IMG_1530h DSC_0824 (2)h DSC_0949h DSC_0910 (2)h DSC_0960 (2)h DSC_0902hg DSC_0002j IMG_0541h IMG_2110h IMG_2305h IMG_2298h DSC_1111h IMG_0509h
Koska mä ja Peter Parker ollaan meant to be.
DSC_1003h

IMG_0542h
Meidän hotellista lähimmällä metroasemalla oli TARDIS!!!! Ja true Doctor Who fanina otin kuvan sen kanssa suunnilleen joka kerta kun kävelin ohi, että joo :-)
IMG_7786h
Kierrettiin Lontoossa oikeestaan kaikki kuuluisimmat nähtäävyydet ja käytiin heti tokana päivänä Harry Potter Studio Tourilla mikä oli varmaan se main reason miks lähdettiin yhdessä Lontooseen!! Mutta teen siitä erikseen Potterpostauksen koska ne kuvat ei vaan mahtunut tähän. Ja niitä on paljon.
Toinen ehkä ton matkan makeimmista jutuista oli se, että mentiin katsomaan WICKED!! Rakastan musikaaleja ihan hulluna ja se et pääsin näkeen Wickedin Lontoossa oli mulle yks ehkä isoimmista unelmatäyttymyksistä. Lauloin siellä katsomossa itsekseni mukana ja okei ehkä muutama kyynel vierähti myös poskelle koska wicked.
Toi oli ehkä mun elämän kivoin matka, ja mulla oli niin hauskaa ihan ekasta minuutista ja sekunnista alkaen. (vaikka myöhästyttiin melkein lennolta omg) Kun tultiin junalla lentokentältä Lontoon keskustaan istuttiin vaan kaikki vierekkäin nenät kiinni ikkunassa ja idioottimaiset virneet kasvoilla ja katottiin kuinka auringonlaskun kultaamat ihanat brittitalot vilisi ohitse.
Shoppailtiin Oxford Streetin ihmismassan seassa, käveltiin Millenium Bridgella ja odotettiin kuolonsyöjien hyökkäystä, hämmennettiin brittejä metrossa, syötiin Trafalgar Squarella mansikoita (jotka kyllä sitten päätyi sinne suihkulähteeseen) käytiin King's Crossilla ja tehtiin miljoona kivaa juttua. Ja mulla on niin ikävä sitä kaikkea, IHANA LONTOO, VILMA JA VENLA!!

5 kommenttia:

 1. ihana postaus!! voisitko tehä joskus muuten huonepostauksen? :)
  - siiri

  VastaaPoista
 2. hola! ;) me gusta tu blog, bonitas fotos, besos

  VastaaPoista
 3. tosi kivoja kuvia! ja kivoja asuja:)

  http://veerahenriikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista